Chinnoe & Vlemmix

Fotografie

 

Chinnoe & Vlemmix is een veelzijdig kunstenaarsduo. De magische verbinding die zij met elkaar hebben is voelbaar in alles wat zij doen. Niet voor niets zijn ze partners in de kunst en ook soulmates. 

 

Dat resulteert in een veelzijdig pallet van kunstuitingen. Een portfolio die de afgelopen 8 jaar zorgvuldig is opgebouwd. Hierbij voert een heldere herkenbare esthetiek de boventoon, rijk in eenvoud, verstild, soms contemplatief, maar bovenal humaan. Altijd op zoek naar de schoonheid van het pure, als tegenhanger van de dagelijkse realiteit van het leven in een wereld die verre van perfect is. 

 

De inspiratie voor hun vroege bloemstillevens begon bij de werken van de meester schilders uit de Gouden Eeuw, zoals Ruysch, Mignon en Seghers. Met een engelachtig geduld worden de mooiste bloemen in een vaas geschikt, minutieus, de juiste belichting gezocht en vastgelegd. 

Elke stand van elk blad en bloem is op de millimeter uitgedacht waarmee er een hyperrealistisch perfect beeld ontstaat. Je knippert nog eens met je ogen, maar je kan er niet meteen de vinger op leggen. Chinnoe & Vlemmix creëren hun eigen wereld. 

Alles wat je ziet is echt, maar zal nooit zo in het echte leven worden gezien.

www.chinnoevlemmix.com

c&v.jpeg
ChinnoeVlemmix - Expo Bakenes Lily LR.jp
ChinnoeVlemmix - Expo Bakenes Blauwe Nac
ChinnoeVlemmix - Expo Bakenes Shanghai L