over ons 

De galerie is in handen van Annemarie van Doorn. Het is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Een plek waar kunstenaars ruimte wordt geboden en jong talent ontdekt kan worden. Waar lezingen en goede gesprekken kunnen plaatsvinden en waar gezamenlijk naar muziek kan worden geluisterd of een film kan worden gekeken. Allemaal kleinschalig en intiem. 
 

Annemarie van Doorn, de eigenaresse en in het dagelijks leven directeur van de ‘Dutch Green Building Council’, had al jaren de wens om een dergelijke plek op te zetten.

“Wat ik fijn vind is mensen bij elkaar brengen. Elkaar stimuleren om met zowel kunst, maatschappelijke thema’s als met persoonlijke groei aan de slag te gaan. Een plek waar mensen zich vrij voelen om zich te uiten en samen het leven te verrijken. In een dergelijk oud pand leven en werken versterkt mijn gevoel een bijdrage te willen leveren aan een duurzame en gezonde toekomst voor de vele generaties die na ons komen. Dat betekent voor mij hier iedere dag opnieuw bij stil te staan, via de kunst, ontmoetingen en reflectie."

_12A0240.jpg

“The purpose of art is washing the dust of daily life off our souls.” 

Pablo Picasso 
Zet mij op de mailinglijst

Bedankt voor de inschrijving